INNOVATIIVISTA ELEGANSSIA

Perinteet kohtaavat kehityksen täysin uudessa Jeep® Compass -mallissa, uudistaen tyypillisimmät ominaisuudet jotka tekevät Jeep®-brändistä niin legendaarisen. Eleganttinen aerodynaaminen profiili, huolellisesti harkitut yksityiskohdat, kromiset koristelut ikkunoiden ympärillä sekä seitsemänreikäinen eturistikko kruunattuna hypnoottisilla led-ajovaloilla.

  • Longitude
  • Limited
  • Trailhawk

HOUKUTTELEVA ULKOMUOTO

Täysin uuden Jeep® Compass ulkomuodon suunnittelu on ilmaisevaa ja tunteikasta, jotka yhdistettynä ottavat rohkean uuden askeleen Jeep® -brändin designissa. Legendaarinen seitsemänosainen eturistikko, kaikista kuuluisin Jeep® symboli, on uudelleenmuotoiltu antamaan tuoreen ja innovatiivisen persoonallisuuden kompaktille maasturille. Kromikoristelu ikkunoiden ympärillä antaa Jeep® Compass -uutuudelle tyylikkään ja sivistyneen ilmeen, jota sopivasti tasapainottaa sen hieman aggressiivinen ja välittömästi tunnistettava ulkomuoto.

SISÄTILOJEN MUKAVUUS

Täysin uuden Jeep® Compass -auton sisustus on suunniteltu ja muotoiltu sinun mukavuutesi varmistamiseksi. Astu eleganssiin ja sivistyneeseen tulevaisuuteen laadukkaiden materiaalien ja ikonisten Jeep® elementtien kautta. Unohda perinteinen maastoauton ajokokemus ja toivota tervetulleeksi uudenlainen, jota on rikastettu laajalla valikoimalla nahkaisia istuinvärivaihtoehtoja, täysin uudenlaisia innovaatioita, ja paljon muuta. Vain koeajamalla voit tuntea, miten upea Jeep® Compass on!

jeep-compass-interior

YKSITYISKOHTIA

  • jeep-compass-leather-steering-wheel Nahkaverhoiltu ohjauspyörä
  • jeep-compass-uconnect-8.4-NAV-system UconnectTM 5” –kosketusnäyttö
  • Select-Terrain -järjestelmä
  • jeep-compass-automatic-transmission Automaattivaihteisto